Föredrar du att köpa abonnemang med mobiltelefon? Bra! Då kommer du att gilla vår senaste funktion.

För oss på Mina Tjänster finns det en sak som är viktigare än något annat – att lyssna på våra användare. En av de mest önskade funktionerna är att kunna jämföra abonnemang med mobiltelefon. Därför har vi nu gjort det möjligt.

Läs också: Så blev Mina Tjänster en av Sveriges hetaste startups

Välj bland följande mobiltelefoner

Som ett första steg har vi inlett ett samarbete med operatören tre. Tre har bra priser på mobiltelefoner och kan samtidigt erbjuda många olika typer av abonnemang. Samarbetet innebär att Mina Tjänsters användare kan beställa någon av följande nio mobiltelefoner – direkt i appen.

Apple iPhone X  (från 549 kr/mån inkl. abonnemang)

Apple iPhone X mobiltelefon

 • Lagring: 64 GB och 256 GB
 • Färger: Silver och svart

Mobiltelefon med en heltäckande 5,8-tums Super Retina HD-skärm med hdr och True Tone. Designad med det starkaste glaset någonsin i en smartphone och ett rostfritt stålband av kirurgisk kvalitet. Laddas trådlöst. Står emot vatten och damm. Dubbel 12 MP-kamera med dubbel optisk bildstabilisering för snygga bilder i svagt ljus och mycket mer.

Apple iPhone 8 (från 429 kr/mån inkl. abonnemang)

Apple iPhone 8 mobiltelefon

 • Lagring: 64 GB och 256 GB
 • Färger: Guld, silver och svart

En mobiltelefon med styrka och enkelhet i sitt esse. Med prestanda i världsklass navigerar du både enkelt och snabbt till dina favoritappar. Förbättrad kamerateknik som hjälper dig fånga de perfekta bilderna i både ljus och mörker. Passar utmärkt för dig som vill ha den senaste tekniken i en slimmad och snygg glasdesign med aluminiumdetaljer.

Apple iPhone 8 Plus (från 479 kr/mån)

Apple iPhone 8 Plus mobiltelefon

 • Lagring: 64 GB och 256 GB
 • Färger: Guld, silver och svart

En mobiltelefon med styrka och enkelhet i sitt esse. Med prestanda i världsklass navigerar du både enkelt och snabbt till dina favoritappar. Förbättrad kamerateknik som hjälper dig fånga de perfekta bilderna i både ljus och mörker. Passar utmärkt för dig som är ute efter en större upplevelse av den senaste tekniken i en snygg design.

Apple iPhone 7 (från 399 kr/mån)

Apple iPhone 7 mobiltelefon

 • Lagring: 32 GB
 • Färger: Guld, silver, svart, rosa guld och gagatsvart

Passar dig som vill ha en snabb mobiltelefon. Ta otroligt skarpa bilder med 12-megapixelkameran och föreviga alla fina stunder. iPhone 7 ger dig hög prestanda och suverän batteritid.

Apple iPhone 7 Plus (från 519 kr/mån)

Apple iPhone 7 Plus mobiltelefon

 • Lagring: 32 GB och 128 GB
 • Färger: Guld, silver, svart och rosa guld

Favorit för de som letar en stor mobiltelefon. Förutom den rejäla skärmen har den ett extra stort batteri. Kameran är steget upp från iPhone 6, med dubbla objektiv kan du ta bilder med bakgrundsoskärpa – precis som med en riktig systemkamera.

Apple iPhone SE (från 199 kr/mån)

Apple iPhone SE mobiltelefon

 • Lagring: 32 GB
 • Färger: Guld, silver, rymdgrå och rosa guld

Få samma avancerade teknik som iPhone 6s med Apples starka prestanda. Ta fantastiska bilder och filma i 4K med 12-megapixelkameran. iPhones SE är en mobiltelefon för dig som gillar storleken på iPhone 5/5s utan att kompromissa med prestandan.

Samsung Galaxy S8 (från 399 kr/mån)

Samsung Galaxy S8 mobiltelefon

 • Lagring: 64 GB
 • Färger: Svart, rose pink, silver och orchidgrey

Med Samsung Galaxy S8 får du en skärm med hög upplösning och dubblerad ljusstyrka i jämförelse med Galaxy S7. De avrundade kanterna gör att mobilen upplevs kantfri som passar perfekt för streming av film och tv-serier.

Samsung Galaxy S8 Plus (från 449 kr/mån)

Samsung Galaxy S8 Plus mobiltelefon

 • Lagring: 64 GB
 • Färger: Svart, silver och orchidgrey

Samsungs senaste flaggskepp i S8-serien. Förutom ett snyggt och väldesignat yttre och stor skärm är den fylld av den senaste tekniken, med prestanda i spjutspetsklass. Unikt för denna mobiltelefon är Samsungs Infinity-display, som ger dig ännu mer skärmyta att titta på film, spela spel eller arbeta i högsta upplösning.

Samsung Galaxy S7 (från 299 kr/mån)

Samsung Galaxy S7 mobiltelefon

 • Lagring: 32 GB
 • Färger: Svart och guld

Högpresterande mobiltelefon fullspäckad med funktioner och möjligheter. Bra batteritid och bra kamera som bjuder på både videoinspelning i hög upplösning och stort ljusinsläpp. Mobilen är också IP68 klassad vilket innebär att du kan använda telefonen 1,5 meter under vattenytan i 30 minuter.

Fler operatörer kommer snart

Vår ambition är att hitta ytterligare samarbeten med operatörer för att kunna erbjuda fler bra erbjudanden. Precis som med övriga jämförelser så är målsättningen att våra användare enkelt ska kunna hitta det bästa abonnemanget på bara några sekunder.

Om du inte redan använder Mina Tjänster så kan du ladda ned appen och testa att jämföra mobiltelefoner med abonnemang.

 

Ladda ned Mina Tjänster

Ladda ner Mina Tjänster på App Store  Ladda ner Mina Tjänster på Google Play