Möt Simon Nielsen

Simon Nielsen är en av de senast anställda på Minatjänster.se. Han började arbeta här i september och har snabbt kommit in i gruppen och kunnat sätta sin prägel på produkten. Under en kortare pratstund ger han sina tankar om Minatjänster.se.

– Vi är ett nytt sätt att få kontroll på din ekonomi. Vi skapar frihet där medlemmarna själva kan upptäcka avtal som är bättre än sina tidigare avtal.

Simon arbetar med utveckling av mjukvaran tillsammans med de andra utvecklarna Red, Hongchau, Erik och Marcus. Han tycker det är inspirerande att arbeta med så många drivna och duktiga medarbetare.

– Vi utvecklar Minatjänster.se tillsammans som grupp. Vi pratar mycket med varandra om hur olika problem istället kan bli lösningar. Det är inspirerande att arbeta med vårt team för dem gör att jag vill växa som utvecklare och göra ett bra jobb! säger Simon.

Minatjänster.serekommenderar tjänster för mobilabonnemang, elavtal och försäkringar som har ett lägre pris än vad medlemmarna har sedan tidigare. Men det finns andra bakomliggande anledningar till att rekommendationerna blir träffande.

– Vi gillar tjänster med bra värderingar, som ger tillbaka värde till våra medlemmar. Rekommendationerna kan ha en bra miljöpolicy, ingen inkluderad bindningstid eller ge tillbaka något till samhället. Godel ger exempelvis tillbaka sin vinst till välgörande ändamål. Vi vill inte rekommendera vad som helst, du som medlem ska kunna lita på att det är bra också!

En av styrkorna hos Minatjänster.se är, enligt Simon, att det märks att det finns människor bakom produkten.

Minatjänster.se är stora på det viset! Vi har en personlig touch som genomsyrar allt vi gör: att rekommendationerna har en bra värdering i grunden, att det är lätt att få support och återkoppla till oss efter uppsägning.

Minatjänster.se hjälper dig som medlem att byta avtal, säga upp kontrakt och hitta nya tjänster. Simon tror att Minatjänster.se kommer inom några år vara ett självklart val av tjänst för de flesta svenskarna när man ska hantera sin ekonomi.

Minatjänster.se är succéverktyget som hanterar dina abonnemang – snabbt, enkelt och helt automatiskt.

SKAPA KONTO GRATIS