Möt Leon Cort

Leon Cort analyserar, designar och problematiserar Minatjänster.se. Genom hans genomförda arbete ska du få en så bra upplevelse som möjligt när du använder appen. Möt Leon Cort – UX designer.

Minatjänster.se behövs verkligen i dagens samhälle, berättar Leon. Den är, och kommer fortsätta att vara, ett verktyg för vardagsmänniskan. Vi hittar dina vardagstjänster – Netflix, Spotify – och dina räkningar på autogiro – elavtal, mobilabonnemang – och arbetar fram förbättringsförslag på dessa. Det kan både vara att sänka priset på dem eller att ge personliga rekommendationer som vi tror kan passa dina behov bättre.

Leon mötte Joakim under deras gemensamma utbildningstid på Skövde högskola och fattade tycke för varandra. Nu skapar de, tillsammans med hela teamet, en process för att underlätta privatekonomin.

– För mig finns det tre komponenter som gör Minatjänster.se till en bra arbetsplats: människorna jag arbetar med, produkten vi utvecklar och filosofin vi lever efter. Tillsammans bildar dessa tre en fantastisk kultur som uppmanar varandra till att vara innovativa och skapar öppenhet för förbättring!

Flera gånger i månaden möter Leon potentiella och nuvarande användare för individuella samtal. Möjligheten att lämna kontoret och se produkten utifrån deras ögon är väldigt givande. Då kan teamets antaganden, om vad som fungerar och inte, testas – allt för att göra produkten bättre.

– Vi är bra, men vi kan alltid göra ännu bättre! Genom samtalen får jag direkt bekräftelse på vad som faktiskt funkar och indikationer på vad som kan förbättras. När vi lanserar något nytt får jag möjligheten att få användarens förväntningar och analyser. Vilka förväntningar finns innan du klickar in och vad kan vi göra för att besanna dem?

Minatjänster.se sammanställer dina återkommande betalningar och underlättar hanteringen av dessa. Enligt Leon förenklas din privatekonomi på fler sätt.

– Många vet kanske inte att de har en onödigt dyr försäkring eller ett dåligt mobilabonnemang. Processen att kolla på alla individuella avtal tar både tid och energi. Vårt mål är att veta vad du behöver och rekommendera bättre alternativ.

Leon tror att Minatjänster.se snart kommer förändra ekonomivärlden på samma sätt som Spotify har förändrat musikvärlden.

– Där kan du förstå hur stor potential som jag tror Minatjänster.se har. Vi kommer vara lika självklara som ekonomiapp som Swish, BankID och din mobilbank. Den kommer tas för givet!

Minatjänster.se är succéverktyget som hanterar dina abonnemang – snabbt, enkelt och helt automatiskt.

SKAPA KONTO GRATIS