Möt Jonas Karles

05:30 öppnar Jonas Karles dörren till kontoret. I honom har Minatjänster.se en drivande personlighet som driver ett värdebaserat ledarskap med fokus på individens syfte

– Jag skapar passion och gör så att varje person på Minatjänster.se vet vad dem ska göra. De ska känna sig motiverade och veta varför dem gör det, säger Jonas.

Jonas Karles är en av medgrundarna till Minatjänster.se. 2014 började han med att arbeta deltid parallellt med studierna för att sedan gå över till heltid.

Nu arbetar han med strategin för Minatjänster.se, både i nutid och framtid, för att produkten ska bli så användarvänlig som möjligt.

– Jag ser mig själv som en asfaltsläggare. Jag skapar vägen som andra ska köra på och dessutom gör jag fint vid sidan om genom att plantera träd. Som medarbetare hos oss ska det vara roligt att köra på vägen. På morgonen får jag också chansen att zooma ut för att få perspektiv på Minatjänster.se. Vart lägger vi vägen? Vart är vi idag? Det är mitt sätt att driva bolaget framåt strategiskt, berättar Jonas.

Värdeskapare

Jonas drivs av att ha koll på många saker samtidigt. Detta gör att han kan skapa värde både för medarbetarna och för användarna.

– Jag ser oss inte som en arbetsplats – vi är ett community, ett gäng vänner som spenderar tid och skapar värde ihop. Vi har alla mycket frihet och inflytande över produkten. Du sätter själv dina personliga mål, både kortsiktigt och långsiktigt, och så hjälper vi varandra att nå målen. Där skapas en väldigt tydlig individuell karriärsplanering.

Människor runt Jonas ser en tydlig arbetsledare som har ett stort hjärta för människor och har nära till skratt.

– Jag skapar passion och gör så att varje person i produktteamet vet vad dem ska göra, känner sig motiverade och vet varför dem gör det. Jag har mycket kontakt med användarna och tar hand om deras åsikter. Därefter förmedlar jag dessa till vårt produktteam.

Jonas vill att användaren ska få lägga tid på saker som verkligen betyder något istället för att sitta i telefonkö hos åtskilliga operatörer. Det delar han med medarbetarna på Minatjänster.se.

– Vi brinner för att göra världen till en bättre plats. Användaren får både översikt över nuvarande avtal, kan förbättra dem och hittar nya spännande tjänster som både kan spara pengar och tid. Hos oss kan användaren förändra sin privatekonomi på riktigt inom några sekunder, vi demokratiserar tjänstemarknaden!

Minatjänster.se är succéverktyget som hanterar dina abonnemang – snabbt, enkelt och helt automatiskt.

SKAPA KONTO GRATIS