Möt Christoffer Pettersson

Christoffer Pettersson är ett nytillskott på Minatjänster.se men har redan blivit en självklar del av företaget. Han tar dagligen pulsen på Minatjänster.se alla kontaktytor som sociala medier och hemsida.

– Min arbetsuppgift är att skapa värde. Jag ska finna så många användare som möjligt som har nytta och kommer få nytta av Minatjänster.se. Jag analyserar mycket och finslipar vår kommunikation för att skapa just värde till användaren. Då behöver vi testa allting, alla vägar i vår kommunikation.

Konsumentmakt

För Christoffer handlar verktyget ”Minatjänster.se” om konsumentmakt istället för leverantörsmakt. Minatjänster.se är, enligt Christoffer, unikt på den punkten.

Minatjänster.se är ett nytt sätt att skapa värde för den vanlige konsumenten, ett verktyg som förbättrar folks liv som ingen annan produkt lyckats göra tidigare. För mig handlar det om att ta tillbaka makten från de stora leverantörerna och istället ge kontroll och makt till konsumenten. Vårt verktyg skiljer sig från andra hjälpprodukter då vi så pass enkelt och snabbt kan byta sida på kontrollen över avtalen. Vi förändrar marknaden så att konsumenten får spendera tid på det den tycker om.

Christoffer har arbetet på Minatjänster.se sedan slutet av augusti. För honom är Minatjänster.se mer än en arbetsplats. Det är mer som en familj där alla tar hand om varandra.

– Vi har stort förtroende för alla som individer. Alla bidrar till den positiva atmosfären på kontoret och sprider den vidare. Vi skapar värde ihop och samarbetar hela tiden.

Minatjänster.se är en revolution på prenumerationsmarknaden och är växande både i närtid och framtid. Det håller Christoffer med om.

– Jag tror att Minatjänster.se är framtiden. Nu kommer du garanterat ha koll på marknadens billigaste alternativ och vill du avsluta en tjänst behöver du aldrig lyfta telefonluren eller maila operatören igen. Minatjänster.se är ett effektivt och demokratiskt verktyg som levererar riktigt värde till i princip alla vuxna svenskar. Snart kommer vi vara den självklara appen som alla svenskar känner till och använder, då vi kommer ta hand om allt som har med din privatekonomi att göra.

Minatjänster.se är succéverktyget som hanterar dina abonnemang – snabbt, enkelt och helt automatiskt.

SKAPA KONTO GRATIS